Livsbalans

Att må bra behöver inte vara krångligt, tråkigt och fullt av måsten. Livsbalans är vårt bidrag till ett hälsosammare liv där du själv får skapa förutsättningarna för ditt välmående. Dagen hos oss går ut på att du ska ta med dig både praktiska och teoretiska erfarenheter som du kan använda dig av på riktigt, i din vardag. Du får tid, plats och kunskap att hitta din väg till balans och bättre hälsa på ett lustfyllt sätt – utan pekpinnar och förbud.

Livsbalans är en dag för kropp, sinne och själ med yoga, matlagning och kunskap om hur maten kan hjälpa oss att må bra samt stresshantering. Vi håller till på härliga Pensionat Lundåkra utanför Halmstad. Pensionatet har en stor trädgård med vackra äppelträd och skogen som granne. Här får du möjlighet att njuta av naturen och tystnaden. Karin och Emelie leder dig med trygg hand igenom dagen på Lundåkra. De delar båda med sig av sin kunskap inom sina respektive områden med målet att ge dig det du behöver för att hitta din väg till livsbalans. 

Karin Ottosson har drivit Pensionat Lundåkra sedan 2002. Lundåkra är Karins föräldrahem och ligger utanför Halmstad mellan Kvibille och Harplinge. Karins filosofi är att det ska vara lätt att laga bra mat – det går att laga mat som är bra och hälsogivande med enkla medel. Karin lagar mat från grunden på närproducerade råvaror utan tillsatser.

"Vi pratar om hur mat kan hjälpa oss att må bra och du är själv med och lagar det vi äter under dagen."

Emelie Andersson är grundare av Balansbyrån, en plattform för att skapa förutsättningar för människors välmående. Framför allt genom yoga, workshops och föreläsningar. Emelies filosofi går ut på att vi alla kan skapa balans i livet genom att ge oss bästa möjliga förutsättningar – utan pekpinnar och prestige. 

"Det finns inte en lösning som passar alla. Vi reflekterar över hur du kan hitta din väg till det som är balans för dig."
balansbyran.se

Livsbalans går som endagskurs vid två tillfällen i vår, 24/5 och 7/6.
Vi skräddarsyr också bokningar utöver dessa dagar för företag/föreningar samt privata grupper. Hör av er så hittar vi en lösning!

 Livsbalans endagskurs

Morgonyoga
Vi gör en enkel yogarutin som du kan ta med dig och göra hemma
Föreläsning och workshop
Halva gruppen deltar i Emelies workshop på temat ”Skapa balans"
Matlagning och matkunskap
Halva gruppen deltar i Karins matlagning  
LUNCH 
Tyst promenad i skogen
Hela gruppen promenerar under tystnad i skogen
Föreläsning och workshop
Halva gruppen deltar i Emelies workshop på temat ”Skapa balans"
Matlagning och matkunskap
Halva gruppen deltar i Karins matlagning  
FIKA OCH AVSLUTNING 

Pris från 1 000 kr/person
Boka din plats
 

 

Händer på Lundåkra

Året om finns möjlighet att uppleva stillhet och varm hemkänsla på Lundåkra.
Varför inte boka en god söndagsmiddag under våren eller ses vi till sommaren på ett sommarprat?  

Håll utkik här eller på Lundåkras Facebooksida så får du senaste information om vad som händer på Lundåkra.