Händer på Lundåkra  

Evenemang året om

Sommartid öppnar Lundåkras Lada upp för fester och evenemang. Populära ”Sommarprat Live” återkommer 2018! Namn och datum på fyra nya spännande och intressanta sommarpratare publiceras inom kort! Håll utkik här eller gilla Lundåkras Facebook-sida för senaste info.

Vintertid serverar Karin hemlagat julbord, självklart med halländsk grönkål. Och på Första advent kan du njuta av "Kura skymning" med julbuffé och julsagor av en äkta sagoberätterska.

Söndagsmiddag på Lundåkra

Förrättsbuffé, Varmrätt (välj fisk eller kött) och Dessertbuffé.

Att äta söndagsmiddag på Lundåkra är en upplevelse för kropp och själ.
Menyn bestäms veckan innan beroende på säsong och tillgång på färska lokala råvaror.
När vädret tillåter är det härligt att avnjuta desserten ute i trädgården.

Söndagarna 15 april, 27 maj, 17 juni, 1 juli, 22 juli och 12 augusti.
275 kr/person

Kreativ målarhelg för kropp & själ

4-6 maj 2018

Tillsammans med symbolpedagogerna Ingela Nyström och Camilla Andersson, erbjuder jag en avkopplande helg i maj för kropp och själ – med helpension på Pensionat Lundåkra. Karin serverar hemlagad frukost, lunch och middag. Ingela och Camilla guidar dig genom sagor och ljudmeditationer. Vårens tema är Heartfulness – att hitta hem till dig själv. Du får vara kreativ, skriva och måla på staffli utan krav. Naturen och trädgården runt Lundåkra med alla vackra blommande fruktträd, ger själen lugn och ro. Kanske tillåter vädret att vi tänder en brasa och lyssnar till sagor med filtar om oss framför elden, innan vi somnar gott i den vänliga stugan.n

Ingen tidigare erfarenhet krävs. Bara din nyfikenhet.

”En fantastisk helg på så många sätt – ”nya” för mig. Känner Lycka och Kärlek. Jag har fått så mycket fint med mig hem i bagaget. Tack!”  /Elisabeth Johansson

Kura skymning på Första advent

Upplev fridfull julstämning. Låt dig smaka av julbuffén i köket och drick kaffe med dopp, medan sagoberätterskan Ingela Nyström berättar julens spännande sagor i brasans sken. 

Karins Kåserier

Emellanåt skriver jag om livet på mitt kära Lundåkra. Tankar från 
hästryggen, kryddat med tips om mina evenemang och andra glädjeämnen. Välkomna att läsa go'vänner!

loading...